Lisää liiketoimintasi kilpailuedut tähän ja kerro mikä tekee yrityksestäsi ainutlaatuisen ja parhaan. Kuvaa tekstissä, miksi asiakkaidesi kannattaa valita juuri sinun tuotteesi tai palvelusi ja mitä etuja he saavat ostamalla tuotteita. Kirjoita omin sanoin, muotoile ja paina Valmis.

Etelä-Suomen lomituspalveluiden ostopalvelulomituksen hankinta

EU-rajan ylittävä hankinta 2022 perustetulle uudelle organisaatiolle. Teimme Etelä-Suomen lomituspalveluille myös kansallisen rajan ylittävän lomituksen työvarustehankinnan.

Paikallisvaluutta

Sysmän kuponkieuro ja pienyrittäjien verkosto -niminen kokeiluhanke saavutti jopa kansainvälistä näkyvyyttä ja on edelleen eniten Sysmää esille tuonut yksittäinen projekti. Muita hankkeita ovat olleet esimerkiksi e-kuntalaisuus, digipilotit, tuotteistamiset, kuntapalvelujen uudelleen suuntaaminen vastaamaan paremmin kuntalaisten tarpeita sekä yritysryhmähankkeet. 

Valmistelutehtävät

Monipuolisesti erilaisia virkavalmistelua tukevia asiantuntija- ja erityisasiantuntijatehtäviä. Esimerkiksi valmistelutekstin lainmukaisuuden varmistaminen, talouslaskelmien toteuttaminen ja hyvän hallinnon varmistaminen.